Potrebuje Rusko ďalšie mäso na Ukrajine? Vladimír Putin oznámil prijatie 43 000 palestínskych utečencov

Aj napriek tomu, že ruská moslimská populácia k radosti Vladimíra Putina utešene rastie, ruské úrady prijali rozhodnutie o prijatí 43 000 palestínskych utečencov. Podľa rozhodnutia vlády budú vo väčšine prípadov ubytovaní v islamských kaukazských republikách Ingušsko, Čečensko a Dagestan.

To, že sa Vladimír Putin o týchto multikultúrnych utečencov (na rozdiel od „rasistických a xenofóbnych“ Slovákov) vzorne stará, dokazuje aj postavenie a bezplatné poskytnutie bytov v hlavnom meste Čečenska, Groznyj. Zároveň sa hovorí o tom, že by títo utečenci mohli urýchlene získať ruské občianstvo, a tak ostať v krajine na neurčito.

Istý zádrheľ môže predstavovať skutočnosť, že táto pomoc má byť podľa úradov dočasná – v trvaní 6 mesiacov. Je však otázne, či po tomto čase bude možné týchto ľudí vôbec dohľadať, keďže sa budú môcť rozplynúť v moslimskom dave kaukazských republík. Ruské úrady pravdepodobne kalkulujú aj s tým, že po pol roku sa Palestínčania v Rusku zabývajú a nebudú chcieť ísť späť. V tom prípade im a ich rodinám bude ponúknuté ruské občianstvo, avšak pod podmienkou, že jeden, či niekoľkí mužskí členovia rodiny narukujú do ruskej armády a budú poslaní na Ukrajinu zabíjať Slovanov.

Že nejde o špekulácie dokazuje aj reakcia vojenského veliteľa Sergeja Kolzasnikova „Zergulia“, ktorý vyzval ruské úrady na import miliónov Arabov a Afričanov. Tým by hneď na hranici mali byť udelené ruské pasy, nasledované ich zaradením do ruskej armády a pravdepodobne odoslaním na Ukrajinu.

Ruská bájka o Západom podporovanom vzájomnom zabíjaní Slovanov tak dostáva ďalšie trhliny. Z vojny na Ukrajine sa aj napriek ruskej propagande stáva vojenský civilizačný stret medzi bielym (slovanským) Západom a východnými hordami ázijských nomádov a iných antibelošských elementov, kde Rusko pri ich verbovaní nepokryte využíva antibelošskú rétoriku. Multikultúrne Rusko tieto hordy, ktoré nenávidia všetko biele a západné cvičí a ozbrojuje a ako „konzervatívny záchranca kresťanstva a bielej rasy“ vypúšťa do Európy.

Ondrej Figuli